Известие

Collapse
No announcement yet.

нова услуга от МТЕЛ за тези, които имат телефон в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нова услуга от МТЕЛ за тези, които имат телефон в колата

http://www.mtel.bg/corporate/services/extra_sim.php

дочакахме

а някой да знае къде могат от "малка" СИМ карта да ми изкопират телефоните на "голяма" ?
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
    http://www.mtel.bg/corporate/services/extra_sim.php

дочакахме

а някой да знае къде могат от "малка" СИМ карта да ми изкопират телефоните на "голяма" ?
    Това е много яко ! Интересуваме дали го предлага GLOBUL за да не сменям оператора ?
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

извинявавайте ама аз този телефон не мога много да го разбера ... значи ако някой се обади и се чува през колоните добре ама аз имах такъв случай бях на среща с клиенти и ми се обажда един френд и аз му вдигам и се чува: Ауе копее .. ко стаа бе да ти.. ма...та .. помня само че колегите ме зяпаха като луд не знам аз предпочитам да си спра до пътя да си лафя по телефона докато е нужно без да ангажирам пасажерите с разговор, който не ги интересува
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Чакаме Globul!
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          извинявавайте ама аз този телефон не мога много да го разбера ... значи ако някой се обади и се чува през колоните добре ама аз имах такъв случай бях на среща с клиенти и ми се обажда един френд и аз му вдигам и се чува: Ауе копее .. ко стаа бе да ти.. ма...та .. помня само че колегите ме зяпаха като луд не знам аз предпочитам да си спра до пътя да си лафя по телефона докато е нужно без да ангажирам пасажерите с разговор, който не ги интересува
          Това на истина е проблем лошото на този телефон е че не можеш да откажеш повикване.
          Аз лично звънят ми на личният гледам кои е ако няма проблем пренасочвам ако има си говоря от личният и така.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            ...аз предпочитам да си спра до пътя да си лафя по телефона докато е нужно без да ангажирам пасажерите с разговор, който не ги интересува
            Ако провеждаш по 2-3 разговора от по няколко минути на ден - да, но иначе...

Аз, в качеството си на собственик на необогатен с такива екстри автомобил, напоследък ползвам следния сиромашки вариант: пускам си спикърфона на телефончето и го закеркенечвам м/у шофьорския сенник и тавана. Най-много да се изтърси в краката ти при някое по-сериозно подрусване. Ако тръгна да спирам за всеки разговор, никога няма да стигна за където съм тръгнал
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

това е готино, жалко че нямам на моята

btw, незнам дали на някой му се е отдавал шанса да работи с blue&me - системата, която ползват на новите алфи и фиат, но е страшно удобна, с изключение на това, че на телефона ти му пада бързичко батерията, защото нон стоп трябва да е с пуснат блутуут
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Ако провеждаш по 2-3 разговора от по няколко минути на ден - да, но иначе...

Аз, в качеството си на собственик на необогатен с такива екстри автомобил, напоследък ползвам следния сиромашки вариант: пускам си спикърфона на телефончето и го закеркенечвам м/у шофьорския сенник и тавана. Най-много да се изтърси в краката ти при някое по-сериозно подрусване. Ако тръгна да спирам за всеки разговор, никога няма да стигна за където съм тръгнал
                Ами не основно бизнеса си го движа по телефона колегите които са ме виждали могат да кажат колко говоря.Само за пример ще да маршрута софия -Ловеч е 180км време към час и тридесет минути до към два часа,за това време не успях да изслушам нито една песен като знаеш че времетраенето на една песен е около 5 минути.
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Бе готина си е екстрата, ще си взема. Като неискам да говоря предф пасажерите просто ще натисна копчето и ще изкочи сим картата от устроиството на колата, и ще се активира мобилният ми телефон.....
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    Бе готина си е екстрата, ще си взема. Като неискам да говоря предф пасажерите просто ще натисна копчето и ще изкочи сим картата от устроиството на колата, и ще се активира мобилният ми телефон.....
                    ами с тая услуга, можеш да затвориш и от самия ГСМ, те звънят сичките заедно

така че като колата няма Reject, то телефонния ти апарат има - натискаш там и сичко заспива, няма нужда да спираш мотора, да махаш клема на акумулатора и прочие
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      Това е много яко ! Интересуваме дали го предлага GLOBUL за да не сменям оператора ?
                      Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                      Чакаме Globul!
                      Най-доброто предстои
                      Last edited by Коки; d.m.y г., 02:13.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ...с изключение на това, че на телефона ти му пада бързичко батерията, защото нон стоп трябва да е с пуснат блутуут
                        Това е така докато не си купиш като моя Самсунг с блутуут, без блутуут - нЕма падане
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Значи последно: Наистина ли мобил тел предлагат втора карта за да ходя да я взема... В смисъл питам така ако кажат че неможе - да почвам ли да се карам...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                            Значи последно: Наистина ли мобил тел предлагат втора карта за да ходя да я взема... В смисъл питам така ако кажат че неможе - да почвам ли да се карам...
                            Ами почваш - има го на сайта им.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                              Това на истина е проблем лошото на този телефон е че не можеш да откажеш повикване.
                              Аз лично звънят ми на личният гледам кои е ако няма проблем пренасочвам ако има си говоря от личният и така.
                              колега разговора се отхвърля като настиснеш дясната врътка и аз много време се тормозех докато разбера че е става от там
                              Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001

Comment

Working...
                              X